diumenge, 8 de febrer del 2015

EL "PASSI" I L'OMNIPRESENT MEDIOCRITAT


Us hi heu fixat? És una rata-pinyada grisa i rosa, amb una tendra carussa, això sí, té ulls inexpressius, un somriure hieràtic i un nas rosa amb la forma d'un cor invertit. Al pit hi té un altre cor enorme on s'hi pot llegir "Passion for Palma de Mallorca". La M de Mallorca també recorda un altre coret del revés. Quina monada! Els seus ideòlegs l'han anomenat Passi; ho han tret d'allò del Passion, i és la mascota amb la qual l'Ajuntament de Palma té la missió d'atreure més turistes a Ciutat.

L'agència que ha dissenyat aquesta simpàtica mascota es diu Intelagencia. Trobo que han triat un joc de paraules molt divertit per anomenar la seva empresa: Intel·ligència i Agència. L'únic problema que hi trobo és que, a la pràctica, potser els falta intel·ligència a aquesta gent. Almenys la bestiola que han dissenyat no en destil·la gaire, d'intel·ligència, i no sé si tindrà el ganxo que cerquen amb els turistes, o si per contra fugiran cames ajudeu-me despavorits en veure'n un volant arran dels seus caps.

Què hi poden haver vist els de l'Ajuntament de Palma en una empresa capaç de dissenyar dibuixets com aquests? No em crec que puguin tenir tan mal gust... Llavors perquè deu ser que els han triat a ells?... simpatia, rapidesa en fer la feina, afinitat política, proximitat familiar...? Les possibilitats són infinites, tot i que n'exclouria una: professionalitat. Doncs bé, quan un ajuntament gira entorn la mediocritat professional, ja cal que ens calcem... 

Ara, perquè aquesta rata-pinyada no se senti sola, n'han amollat unes altres versions: l'una és  l'Agre Verd: seria la mateixa versió que la del Passi, però que torna verd si no se segueixen les Tres Normes del Passi. Jo encara no he descobert quines són, així que vaig en compte de no fer segons què, no fos cas que m'aparegués aquest animalot verd de tan enfadat...


Aquí teniu l'@AgreVerd  que ha pres el seu nom d'Agression to Palma. Suposo que deu parlar de l'agressió de color grisa i rosa que comentàvem abans.


Una darrera versió que amaneix la festa és el Presi4Madriz, una caricatura del Passi que mostra obertament la seva opció política sense subterfugis. És aquesta:


I aquí teniu el Presi4Madriz, que, no sé què trobareu, però té una retiradeta al Bauzà, no? (ideada pel temible @CapitaGoneya)


Espero que no en surtin més, d'animalons com aquests! Crec que ja en tenim prou amb els polítics. Jo de vosaltres compliria fil per randa les Tres Normes del Passi. Esbrineu quines són i seguiu-les! Encara que crec que hi haurà més mascotes d'aquestes fent companyia al simpàtic Passi i voleiant pel panorama polític i econòmic de la ciutat. Haurem d'estar a l'aguait i saber caçar-les!

PD: Em sembla que no les seguiu bé les #NormesdenPassi!Doncs bé, ja n'han amollat un altre!

Aquí teniu el nou PassiBatman. Seguiu bé les #NormesdenPassi perquè sinó d'aquí poc estarem inundats de rates-pinyades!







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada